Innovatieve Software en data voor het dak

Innovatieve Software en data voor dakbeheer

Innovatieve Software en data voor dakbeheer

Onze innovatieve software en data voor dakbeheer stelt klanten in staat om wereldwijd, via een internetbrowser naar keuze, toegang te krijgen tot hun dakdata. Waar er ook internet beschikbaar is, kunnen gebruikers eenvoudig hun dakconditie controleren. Dankzij slimme algoritmes worden afwijkingen en potentiële risico’s automatisch gedetecteerd en gemeld. Gebruikers van Inscio ontvangen direct notificaties over deze belangrijke updates, waardoor snelle en adequate actie mogelijk is.

Visualisatie

De software biedt diverse visualisatiemogelijkheden om de dakdata inzichtelijk te maken. Gebruikers kunnen technische tekeningen, dashboards en grafieken bekijken, evenals kaart- en mapweergaven. Diepte-analyses met distributiegrafieken maken het mogelijk om grondige analyses uit te voeren. Hierdoor wordt complexe data op een begrijpelijke en bruikbare manier gepresenteerd. De integratiefuncties van onze software zijn ontworpen voor minimale inspanning, met connectors die gegevens eenvoudig naar toepassingen van derden sturen.

Veilig en mobiel
Robuust en veilig

Ons systeem voor identity management maakt gebruik van de OAuth 2.0- en OpenID Connect-protocollen, wat zorgt voor veilige en flexibele gebruikersauthenticatie. Het ondersteunt integratie met externe systemen zoals LDAP en Active Directory, evenals verbindingen met identiteitsproviders zoals Google en Microsoft. Dankzij Single Sign-On (SSO) met het SAML-protocol kunnen gebruikers na eenmalige aanmelding toegang krijgen tot alle benodigde functies. Dit geavanceerde beheer van gebruikersaccounts is ideaal voor bedrijven die efficiënt en veilig hun gebruikers willen beheren.

Ook op mobiele devices

Onze software ondersteunt mobiel, waardoor alle functionaliteiten beschikbaar zijn op mobiele apparaten en tablets. Dit betekent dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun dakdata, of ze nu op kantoor zijn of onderweg. Deze flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid maken onze software tot een onmisbaar hulpmiddel voor effectief dakmanagement.

Iphone dakmonotoring
Isolatietest monotoring
Dashboard dakbeheer

INNOVATIEVE Software voor dakmanagement

Onze klanten kunnen, met een internetbrowser naar keuze,  overal op de wereld waar internet beschikbaar is kijken naar de dakdata.

We hebben slimme signalering op basis van dak algoritmes, automatisch worden gebruikers van Inscio geinformeerd over mogelijke afwijkingen en risico’s.  

De software kent allerlei visualisatiemogelijkheden. Zoals technische
tekeningen, dashboards en grafieken, kaart- en mapweergaven en diepteanalyses met distributie grafieken

We bieden functionaliteit voor integratie met minimale inspanning. Onze connectors sturen gegevens naar toepassingen van derden.

We hebben een systeem voor identity management dat gebruikmaakt van de OAuth 2.0- en OpenID Connect-protocollen. Het ondersteunt externe gebruikersintegratie met systemen zoals LDAP en Active Directory. Ook kan het verbinding maken met externe identiteitsproviders (Idp) zoals Google en Microsoft. Bovendien biedt het éénmalige aanmelding (SSO) met behulp van het SAML-protocol. Dit systeem zorgt voor geavanceerd beheer van gebruikersaccounts op bedrijfsniveau.

We ondersteunen web- en native iOS- en Android-applicaties. Alle functionaliteit is dus beschikbaar op mobiel en tablet! 

Iphone dakmonotoring
Hellend dak

De voordelen van daksensoren en data in het hellende dak

Plat dak

De voordelen van daksensoren en data in het platte dak

Nieuws, events & klantverhalen

Bezoek ons

Onze klanten vertellen

 “Tot vorig najaar informeerden wij opdrachtgevers en partners op basis van praktijkervaringen over het te verwachten dakgedrag. Nu leveren we objectieve meetdata”

 

Laurens van Wylick – Isomix isolerende mortels

“De data die wij met de sensoren van Inscio Roofs verzamelen en analyseren, helpt ons alle stakeholders op een duurzamere wijze naar de bouw te laten kijken. Maar ook beter de levenscycluskosten van alternatieve dakconstructies te berekenen voor klanten en adviseurs.”

Eduard  Beekhuizen – Babylon daken

Download