Wij zien op hoofdlijnen 3 use-cases: Interventie / arbitrage: bij daken waar problemen met vocht of warmte hardnekkig zijn en de oorzaak onduidelijk blijft helpen sensoren enorm bij de plaatsbepaling van het probleem. Daarnaast helpen sensoren bij het objectiveren van…
Zeker! Op basis van onderzoek dat we hebben laten uitvoeren door Avans Hogeschool, historische data die ter beschikking gesteld werd door marktpartijen en simulatie hebben we scherp zicht op de ROI en TCO voor verschillende typen daken. De ROI is…
Nee, we brengen sensoren aan bij nieuwbouw / renovatie én in bestaande daken! We maken een rond insnijding in het dak, brengen de sensor in en de dakpartner maakt het dak weer dicht.
Onze software signaleert op afwijkingen van drempelwaarden en informeert de opdrachtgever (of desgewenst een ketenpartner) via een mail of sms of een koppeling met een ander systeem. De opdrachtgever zal moeten besluiten wat de vervolgactie is.
We kunnen de vervoersbewegingen becijferen, de reductie daarin bepalen en op basis van historie en kengetallen een inschatting maken van de CO2 footprint voor en na. De voordelen zitten echter niet alleen in het inspectieproces maar in de hele (onderhouds)cyclus.
Recent
-
Van Wylick, producent van Isomix
april 11, 2021 -
Markante mensen in dakenbranche
maart 14, 2023 -
De dakontdekker – Slimmer, beter en…
maart 18, 2023
Categorie
- Pers en media (8)
- Referentverhalen (4)